Bygdeboksen


Balansen mellom arbeidsliv og fritid blir stadig viktigere for folk i travle hverdager. Et godt arbeidsmiljø kombinert med flott natur, ren luft, god plass, ro og trygghet er idealet mange søker. 

Bygda 2.0 arbeider for en økonomisk, økologisk og sosialt bærekraftig utvikling av landsbygda. Omgitt av mektig natur, med fokus på arkitektur, møteplasser, kunst, kultur og mat. I dette arbeidet er Bygdeboksen selve hjertet. Her finner du et kontorhotell (co-working space) med fibertilknyttet internett, et verksted (maker-space), et bakeri og en stor sal til bruk for både konferanser, work shops, konserter, kunstprosjekter, selskap og aktiviteter som badminton eller yoga.

Bygdebox by Pir 2 Architects

I Bygdeboksen møtes fastboende, prosjektarbeidere, besøkende og hyttefolk. For møter, kurs, konferanser. For å utvikle, skrive, tenke eller produsere noe. For konsentrasjon, motivasjon og inspirasjon. Her finnes rom for det behovet som er.

Stokkøy Bakeri produserer brød og deilige bakevarer som kan nytes til lunsjen – i solen på svaberget  -eller tørt og godt innendørs mens stormen herjer utenfor. Når bakerne sover, kan et fullt utstyr storkjøkken leies til andre formål.

Har du behov for å tømme hodet kan du forsøke med en hodestand på svaberget…

Yoga eller en annen aktivitet er et fint avbrekk, uansett dag, kveld, helg eller ferie. Inne eller ute. Storsalen har også oppmerket badmintonbane.

Storsalen har plass til 120-150 personer til selskap. Her kan dekkes opp til enhver anledning, og utsikten får du på kjøpet.

I tillegg til selskapslokale, fungerer Bygdeboksen utmerket som drivhus. Her dyrkes urter av forskjellige slag. Til bruk i bakeriet vegg-i-vegg, og på restauranten Strandbaren.

Når du har avsluttet arbeidsdagen, kan du gå 500-600 meter fra Bygdeboksen, over Hosnasand og til Strandbaren. Her kan du ta en matbit og møte hyggelige folk. Kanskje smake på ølet til Stokkøy Bryggeri?