Er bygda noe for deg?

Hvor vil du bo og leve? Når?

I livets forskjellige faser har vi ulike ønsker om hvor og hvordan livet skal leves. I Bygda 2.0 på Stokkøya har vi en drøm om å leve livet vårt på bygda, med naturen, frisk luft, god plass, ro, trygghet og sikkerhet…Og i tillegg vil vi gjerne ha de gode kvalitetene fra byen. Gode spisesteder, hyggelige møtesteder for en kopp kaffe eller et glass vin, profesjonelle møteplasser med tilgang på spennende fagmiljø, kulturtilbud, et godt boligtilbud, rammer for spennende næringsutvikling, godt øl… For å nevne noe.

I Bygda 2.0 har vi tatt et skritt i retning av vår drøm ved å regulere for bolig- og næringsutvikling i et stenbrudd i fjæresteinene.»Byliv i sjøkanten» og «moderne bygdeliv i fjæra» sier Adresseavisen i sin artikkel om prosjektet.

HOVED omw_Bygda-2-0.12-2

omw_Bygda-2-0.22
omw_Bygda-2-0.23

Alle foto: Ole Martin Wold, Adresseavisen

Eie, leie – enebolig eller leilighet

Å prøve ut et liv på landet krever at du får et godt sted å bo. Tilgjengelige, attraktive boliger er en nøkkel for å tiltrekke seg god arbeidskraft til distriktene, og dermed også avgjørende for en positiv utvikling av bygdene.

I Bygda 2.0 har vi nå 3 tilgjengelige tomter regulert for bolig, og flere forslag til boligtyper. 5 arkitekter fra hhv Japan, Frankrike, Argentina, Sverige og Norge har tegnet ulike boligmodeller for Bygda 2.0. To av disse er bygd, – de kan du lese mer om her (Hadar’s hus) og her (Spillebrett).

I Bygda 2.0 vil vi ha lys i vinduet hele året, og selger eller leier ut bolig til de som gjerne vil bo her ute.
Så om du syns at helgelivet på bygda er nok for deg, kan kanskje et kysthus være mer interessant. I haugen overfor Strandbaren finnes det 2 tomter klar for utbygging. Det kan du ser mer om her.

Hvis du syns det høres fristende ut å bo helt ned til Atlanterhavet, med en småbåthavn som nabo, en liten spasertur fra Strandbaren, i en enebolig, i et bryggerekkehus eller med tiden kanskje også et høyhus, – ta kontakt!

For mer informasjon: ingrid @ bygda20.no tlf 91383144 eller roar @ bygda20.no tlf 90053878

omw_Bygda-2-0.30

Utsikt fra kontorhotellet i Bygdeboksen. Her kan du leie kontorplass drop-in, på hel- eller deltid.

2 Tilbakemelding Til “Er bygda noe for deg?”