Bygdeliv i sjøkanten

Helt nede i fjæresteinene bygger vi nå boliger. Så nær sjøen at du kan fiske fra verandaen, og ta inn sjølufta i hele huset. Gjennom store vindusflater og egen vinterhage har du utsikt mot storhavet, Linesøya og fastlandet. Her får du nyte alle værtyper fra første parkett. Det hedrede flerbruksbygget Bygdeboksen, Stokkøy Bakeri og Stokkøy Marina er nærmeste nabo, Hosnasand og Stokkøya Strandhotell og Strandbaren ligger en fin spasertur unna.

Hvor vil du bo og leve? Når?

I livets forskjellige faser, kan vi ha ulike behov og ønsker for hvor og hvordan vi lever livet vårt. Familieforhold, arbeidssted, sosial omgang og interesser endres. Verden omkring oss er i stadig endring og utvikling, på godt og vondt. På Stokkøya og Bygda 2.0 har vi en drøm om å leve livet vårt på bygda, med naturen, frisk luft, god plass, ro, tilgang på ferske råvarer, trygghet og sikkerhet…Og i tillegg vil vi gjerne ha en god porsjon av de urbane kvalitetene. Gode spisesteder, hyggelige møtesteder for en kopp kaffe eller et glass vin, profesjonelle møteplasser med tilgang på spennende fagmiljø, kunst -og kulturtilbud, et godt boligtilbud, rammer for spennende næringsutvikling, godt brød og godt øl. For å nevne noe.

Bryggerekka Bygdekanten 

Vi har over lang tid arbeidet med boligprosjektet Bygdekanten, og det er fantastisk å melde at vi endelig er i gang! Fundamentene er støpt for de 4 første hus, og i skrivende stund forberedes det for støping av dekket. Det går med ca 10 tonn armeringsjern, så her skal vi være solid forberedt for fremtiden.

Roan Maskin AS står for grunnarbeidet, og Åbygg AS for byggingen.

Bygdekanten får til sammen 8 boenheter. Her bygges boligene tett, men ivaretar i stor grad mulighetene til private områder. Med storhavet og været direkte inn, legges det vekt på soner for le og ly. Og her kommer det ingen foran deg. Garantert. I tilfelle er det en båt eller en hval. Beliggenheten mot sørvest gir optimale solforhold fra tidlig formiddag til sent på kveld, hele året.

Bygdekanten har boliger i forskjellige størrelser. Alle har egen terrasse og direkte adgang til brygge og sjøen. Fleksibliteten er stor med hensyn til tilleggsarealer. Her er det dine behov som styrer. Kanskje et drivhus, en garasje, gjesteanneks, bod, badstu eller atelier. Du bestemmer.

  • Hus type lite har et areal på 42,4 m2 + uoppvarmet bygg på 31 m2
  • Hus type medium har et areal på 66-69 m2 + uoppvarmet bygg på 42-44 m2.
  • Hus type stor fra 95 m2.

Farge på tilværelsen

Vi arbeider for å gi nytt liv til steinbruddet i Bygda 2.0, og i de grå omgivelser leker vi oss litt med farger og materialer. Husene i Bygdekanten vil få ulike fasader; mosegrodde plater, rød bølgeblikk, høyglansede plater i turkis, tak og vegger av gjenbrukte sorte takstein. Vinterhagene i hvert hus blir bygd med gjenbrukt grønt glass fra det gamle kommunehuset i Holtermannsveien 1, Trondheim.

 

Noe for deg?

De første 4 husene skal stå ferdig sommeren 2020. Her har vi 1 ledig hus, type lite, til salg eller leie. I neste byggetrinn har vi fleksibilitet i hvilke hustyper som skal bygges, så her kan kjøpere være med å bestemme litt.

Bygda 2.0 vil vi ha lys i vinduet hele året, og selger eller leier ut bolig til de som gjerne vil bo her fast. Hvis du syns det høres fristende ut å bo helt ned til Atlanterhavet på Stokkøya, så ta gjerne kontakt for mer informasjon!

Ingrid Langklopp, tlf +47 91383144, ingrid@bygda20.no

 

 

 

Skriv en kommentar:

Gravatar Image